Home > Upcoming Events > Social Events > Театър “Три котки на покрива”
05 October, 2019
7:00 pm
Yardley Community Center , 64 South Main Street Yardley, PA 19067

Browse map

Something went wrong when getting the coordinates for "64 South Main Street Yardley, PA 19067" from the Google Maps Geocaching API. Error message from the API: "You must use an API key to authenticate each request to Google Maps Platform APIs. For additional information, please refer to http://g.co/dev/maps-no-account" Please try again.

«ТРИ КОТКИ НА ПОКРИВА»

 

“Три котки на покрива” е нова българска комедия от Емил Йотовски. Това е история с много комични ситуации за любовта, ревността и съпружеските отношения. Дали жените са прави или мъжете много търпеливи ? Кой ще надвие в тази борба на половете? Елате и вижте!

В нея участват актьорите: Анна Петрова – В ролята на Жената за която животът започва да губи своята прелест. Ани Михайлова – В ролята на приятелката ,която гледа на живота с широко отворени очи. Боряна Павлова – В ролята на приятелката от Америка, за която живота е само забавление. Николай Сотиров – В ролята на Съпругът, който се забавлява с ексцентричните провокации на жена си. Димитър Касабов – В ролята на Пицарчето,който на 42 години чака първата си любов.

„Три котки на покрива“ е комедия на абсурда, в която три презадоволени от живота жени решават да търсят несъществуващите си проблеми. И какво намират? Няма нищо по-честно от изневярата, по-вярно от лъжата и по-симпатично от предателството. Кои са оръжията на жените във войната на половете? Как реагират мъжете на женската изобретателност? И има ли смисъл от тази война? Верните отговори ще получите в „Три котки на покрива“. Или не чак толкова верните. На покрива е високо! Носете си парашут! Е. Йотовски

Билети: $30 – тук, до 4-ти Октомври.
$35 – на вратата в денят на представлението.