Home > Upcoming Events > Social Events > Деси Добрева и турнето “Лудо Младо” в САЩ
14 October, 2018
4:00 pm
Yardley Community Center, 64 South Main Street, Yardley, PA , United States, 19067

Browse map

Българския Културен Център за PA,NJ&DE
и UNITED BULGARIA

представят

Деси Добрева и турнето “Лудо Младо” в САЩ – Октомври 2018!

След успешното представяне на концерт-спектакъла “Лудо Младо” в препълнената Зала 1 на Националния Дворец на Културата в София и зала “Конгресна” на Двореца на Културата и Спорта, Варна, Деси Добрева ще представи песни от спектакъла и предстоящия й нов албум на турне в САЩ през Октомври 2018 г.

В проекта “Лудо Младо” са участвали едни от най-изтъкнатите български музиканти като брас-бенда на Мишо Йосифов, Стоян Янкулов-Стунджи, Косьо Цеков (ФСБ), Нено Илиев (РомаНено Проджект), водещи фолклорни виртуози, народен хор, духов оркестър, и други, в характерната пъстра палитра, поднесена от Деси Добрева.

С неизчерпаемата си любов към българското и големия си талант, Деси превръща всеки свой концерт в незабравимо преживяване за всички гости. Песни и танци от сърце, буйни хоротеки, щастливи почитатели, неповторими спомени и емоции, и още, и още.

Заповядайте, за да открием лудото и младото в себе си и да преживеем отново магията на българската музика!

Билети можете да закупите (PayPal) предварително  тук  – $30 за възрастни и $15 за деца до 12 години. Билети на място ще се продават за $35 за възрастни.