Home > Uncategorized > Следсъборно съобщение

Скъпи сънародници и приятели на България

Седмият Годишен Български Събор протече с голям успех, благодарение на всички участници и посетители на събора и разбира се, на хубавото време. По наша преценка дойдоха над 1000 души да се повеселят и потанцуват със стари и нови приятели.

Най-сърдечно благодарим за щедростта на всички спонсори и дарители, които и тази година подкрепиха събора! Огромна благодарност на Haldeman Lexus и хранителните вендори Евромаркет и Малинчо-Тандем, както и на индивидуалните и анонимни донори преди и по време на събора.

Специални благодарности на участниците в художествената програма за прекрасните изпълнения, с които ни накараха да почувстваме пулса на българското в нас. Благодарим на ентусиазираните водещи Боряна Георгиева и Бейли Георгиева, както и на учителите-доброволци Златка и Севдалин Семови  и Таня Ангелова от работилницата по занаяти, които дариха време и ентусиазъм да ни доближат до вековните български традиции. Благодарим за великолепните снимки на нашия фотограф, Славка Пъргова и на Бойко Антонов за видеото. Благодарим на момчетата от озвучаването за безупречния звук и на DJ Ивайло Христов за кръшните хора.

Благодарим на бизнесите, които с готовност и съпричастие предложиха своите разнообразни български стоки и услуги. Огромна благодарност на доставчиците на храни: Евромаркет, Малинчо-Тандем и Мама Мила Кетъринг за вкусната храна и ефикасното обслужване. Благодарим за дарените награди, които направиха томболата интересна и привлекателна.

Както винаги, координацията на събора беше дело на всеотдайната и неуморна Сирма. Благодарностите няма да стигнат, но все пак – благодарим Сирма!  

Огромно Благодаря на нашите всеотдайни доброволци, които отделиха време от семействата си и тържествата, за да осигурят гладко протичане на събора. Без вас нямаше да можем да подредим и украсим Поланка парк, да подготвим навреме апаратурата за озвучаването, да осигурим безопасен паркинг, бърз вход, гладко протичане на програмата, безупречното функциониране на училището по занаяти, томболата и почистването по време и след събора – благодарим ви!

Вашите дарения помагат не само за провеждането на събора, но също така за разширяването на дейността ни и за търсенето на земя и сграда за организацията. Българският Културен Център е официално регистрирана организация с идеална цел и Вашите дарения могат да се отчислят от таксите в рамките на закона. Можете да направите дарение тук.

Следете нашите публикации във Facebook и на страницата за да се информирате за предстоящи събития и инициативи. На него може да прочетете за мисията ни, да намерите снимков и видео материал от изминали събития, да се запишете в списъците с доброволци, да дадете Вашите предложения (e-mail).
Желаем ви много здраве и хубави дни през настъпващото лято! До нови срещи!


Поздрави,
Организаторите от Българския Културен Център
за Пенсилвания, Ню Джърси и Делауеър

Dear Friends

Thank you very much for the successful party!
We had more than a 1000 people who attended and had a great time.
Special hanks to everyone who came and joined.
From the bottom of our hearts we would like to thank то: the organizers, the performers, the vendors, and the amazing volunteers!