Home > International > Поланка Парк резервации за 7-ми Годишен Събор

Тази година ще приемаме резервации за място на разполагане на бизнес участници. Предлагаме 12 места за продавачи. За да резервирате място, моля изпратете дарение с бутона по-долу и отбележете номера на масата в инструкциите.

  • Нехранителни вендори -$50 за маса (не по-дълга от 6ft), всяка следваща $20 ( но не повече от общо 3 маси)
  • Хранителни вендори – $100 за място, не повече от 3 маси

Места за маси 1-12 / Table spaces 1-12

This year we will accept reservations for vendor spaces at the festival. Please choose a table and send the donation amount to reserve, indicate the table name in the additional instructions.

  • non food business – $50
  • food vendors – $100
Място/SpaceСвободно/Заето (Free/Occupied)
1 Заето/Occupied (TI)
2Свободно/Free
3Заето/Occupied (Emma Sweets)
4Заето/Occupied (Pirin Foods)
5Заето/Occupied (Tаня Ангелова)
6Заето/Occupied (KS)
7Заето/Occupied (Сердика)
8Заето/Occupied (SG)
9 Заето/Occupied (За Буквите)
10 Заето/Occupied (Precious Gems for Less)
11Свободно/Free
12Свободно/Free

Моля запознайте се внимателно с условията за участие:

  • За да бъдете спонсор на събора и да разположите рекламни материали на сцената, моля да ни пишете на info@bulgarianculturalcenter.org.
  • По изготвената от нас схема с местата, можете да си изберете място. Местата се заемат по реда на плащането. Моля, проверете на нашия уеб сайт дали мястото, което искате е свободно преди да заплатите таксата. Ще актуализираме страницата веднага след като получим плащане. Срок за записване до вторник 28-ми май.
  • Цени:

– Нехранителни вендори -$50 за маса (не по-дълга от 6ft), всяка следваща $20 ( но не повече от общо 3 маси)

– Хранителни вендори – $100 за място, не повече от 3 маси

– Български училища в района – безплатно

  • Тази година ние нямаме възможност да  предоставяме маси за бизнесите. Ваша отговорност е да си осигурите маси. Препоръчваме да си носите палатки за покриване на масите и предпазване от природните условия.
  • Двама човека от бизнес влизат безплатно.
  • Ако искате Вашата фирма да бъде публикувана в брошурата за събора, Ваша отговорност е да ни уведомите и изпратите необходимата информация. Ние няма да имаме възможност да обработваме и аранжираме Вашите файлове. Каквото изпратите, това ще бъде публикувано. Рекламите ще се поместят във пространство ¼ от страница (US Letter 8.5”x11”), с максимални размери 12см х 9см. (4.75“x3.5”) Приемаме цифрови снимки, в цвят и препоръчително с разделителна способност 300 dpi. Целта ни е да уточним участниците до 12-ти май. Записалите се след тази дата няма да бъдат публикувани в брошурата.
  • За участниците в събора рекламата в брошурата на събора е безплатна. Ако нямате възможност да дойдете на събора, но желаeте Вашият бизнес да се включи в брошурата, цената е $30.
  • Електрическо захранване – За съжаление ние не можем да гарантираме покриване на нуждите на всички потребители. Моля да се съобразите с възможностите на Поланка. При миналия събития имаше случаи,  когато инсталацията не издържа на голямо натоварване и се изключва автоматично. За да бъдете сигурни, че няма да имате проблеми от този характер, можете да си донесете и използвате генератор, но той трябва да е тих модел.
  • Подреждането на масите започва в 9:30 часа. Всички превозни средства трябва да бъдат изкарани от задния двор на Поланка до 11:30 часа.

Очакваме Ви на събора!