Home > Uncategorized > Второ напомняне за събора

Шестият традиционнен годишен събор наближава! Съборът ще се проведе в:

СЪБОТА, 2-ри ЮНИ, 1:00 PM-6:00 PM

на адрес

3258 KNIGHTS ROAD, BENSALEM, PA 19020

Тази година легендарният Юри Юнаков и неговият състав от избрани музиканти ще веселят гостите на събора. Нашите млади самодейци също се подготвят усилено да направят по-интересна програмата на събора. Училището по занаяти отново ще отвори врати за малки и големи, приобщавайки ги към древните ни традиции.

Бизнеси ще предлагат разнообразни стоки и традиционна българска храна, а полските ни домакини ще продават алкохолни напитки. Внасянето на алкохол е абсолютно забранено! Ако желаете, можете да си донесете допълнително маси и сгъваеми столове за почивка и раздумка.

Входната такса ще бъде $10, с която планираме да покрием разходите по събора. Таксата ще се плаща на входа откъм двора на Поланка Парк.

Молим всеки, който има желание да помогне, да се запише в нашите

СПИСЪЦИ С ДОБРОВОЛЦИ

Ако нямате възможност да се включите като доброволци, а имате желание да подпомогнете организацията, ние ще оценим високо Вашата парична помощ.

Моля препратете поканата на всички, които биха искали да дойдат на събора. Очакваме Ви с голямо нетърпение на Шестия Годишен Български Събор!

За повече информация посетете www.bulgarianculturalcenter.org

 

Поздрави,

Организаторите от Българския Културен Център

за Пенсилвания, Ню Джърси и Делауеър

 

Volunteer signup reminder:

ИМАМЕ НУЖДА ОТ ДОБРОВОЛЦИ!

Остават две седмици до 6-тия годишен събор! За да протече съборът успешно, имаме нужда от ВАШАТА помощ, доброволци! Нуждаем се от помощта на млади и стари за малко или повече време, което можете да отделите на събора. Молим Ви прегледайте списъка по-долу и се запишете за час-два за общото дело. Ние оценяваме високо всяка помощ!

Запишете се да помогнете на следния web site: https://www.signupgenius.com/go/20f0b4cadaf22abf85-6thannual